ARTIST Alice Mason

Любовта към някого и повишаването на вибрациите често се оказва проблем и води до объркване! Каква е причината?!

В днешно време да срещнем хора от предишни общи инкарнации е едно от най-често срещаните неща! Любовта пламва мигновенно, защото тя се е запазила в нас от преди и не е сега зараждаща се а отдавна зародила се! Припокрива се с кармичните връзки на изчистване!

При много двойки води до проблем и объркване, защото след подобна среща се отваря духовната ни същност и притъпява човешката. Тогава ние разпознаваме душите си! Всичко това трае определено време/период.

В последствие когато състоянието премине поради невъзможността човешката същност да задържи вибрацията настъпва разочарованието. Тогава си казваме : Ама той/тя се промени коренно…?! Сблъскваме се с новата роля на израстване на човека, която в повечето случаи не ни харесва а даденият човек има нужда и е пожелал да мине през определени уроци водещи до конкретно израстване!

Тези срещи са за презареждане и спомняне от къде и през какво сме преминали заедно и сега къде сме и какво сме избрали като уроци. Тогава душитени са щастливи и си говорят!

‘Здравей за мен е щастие да се срещна пак,да ми припомниш пробуждайки ме. В този живот тази среща ще помогне с определена сила и енергия и за двама ни за да се презаредим и продължим и след това трява да се разделим!’

Всяка същност/човек съдържа в себе си определена характерна енергия, която освен при тези срещи достига и до всички в близост. При едни е баланса при други изелението и така при всеки е нещо различно!

Помислете кое е вашето основно нещо, което предавате винаги на другите, защото там е основната Ви сила!

Опитайте се да разпознавате душите идващи за кратко и няма да страдате в личните си връзки!

www.facebook.com