b6d52577e526da57c599189ab5abbe12_1024

Дълги години сънувах мъжа, с когото се събрах по-късно в живота си. Знаех, че ще има кестенява коса и сини очи. С течение на времето разбрах, че ще бъде от Монтана. Знаех, че ще живее в ранчо или ферма; не можех да реша кое от двете, но знаех, че ще е едно от тях и ще има дете. Когато го сънувах за пръв път, знаех, че е женен, но ще се разведе. След това разбрах, че кара стар камион в синьо и бяло и че има малко момче.

По някаква необяснима причина не можах да се запозная директно с него. Направих опити да установя връзка чрез сънищата си с момчето. Исках то да каже на баща си, че пристигам. Години наред сънувах повтарящ се сън как се превръщам във вълчица и тичам с глутницата. В такъв облик влизах в сънищата на момчето и се опитвах да му кажа, че някой ден ще дойда при баща му. По-късно научих, че тези повтарящи се сънища го ужасявали и то се будело с крясъци и викове. Те продължиха няколко години в безуспешни опити за общуване.

Междувременно наричах този мъж “моят човек от Монтана”. Питах отново и отново Създателя как му е името, но отговорът винаги беше “моят човек от Монтана”.

Разказвах на приятелките си какъв мъж искам с надеждата, че моят човек от Монтана е “единственият”. Веднъж докато обсъждахме това с една приятелка, аз осъзнах, че търся моята сродна душа, защото започнах да описвам подробно какъв точно трябва да бъде моят мъж. Казах й, че искам да бъде висок, със сини очи и кестенява коса. Трябваше да бъде стабилен човек. Наистина исках този мъж от сънищата си – моят човек от Монтана.

През 1997 г. срещнах мъж на име Гай Стайбъл. (Схващате ли? Стайбъл звучи като “стабилен”.) Когато пак се срещнахме с приятелката ми и тя чу фамилното име на Гай, възкликна: “Леле, как си проявяваш желанията!” Гай имаше ранчо и ферма. Повечето време работеше в семейната ферма в Айдахо, а през лятото в ранчото – в Монтана. Разказа ми, че синът му дълго време сънувал вълци, които идвали в съня му и го събуждали. Бях видяла образа на този мъж с такива подробности, че когато го срещнах, си помислих, че Създателят си прави шега с мен, защото определено не можеше да стане чак толкова лесно.

Днес знам, че  Създателят ни дава всички отговори, от които се нуждаем. Името на съпруга ми е Гай и той е от Монтана – “Моят човек от Монтана.”

Той е мой партньор в това пътуване, подкрепяше ме напълно при създаването на Тета-лечението, при пътуванията ми по цял свят, за да обучавам хората. Тази история е посветена на него, освен това ви я разказвам, за да ви напомня да се доверите на интуицията си.

Сродни души

Много хора се объркват от това понятие. Причината е, че всеки човек на Земята има повече от една сродна душа. Това е човек, когото познавате от друго време и място – преди сегашното въплъщение. Понякога сродната душа е съвместима с вас, друг път не, но сърцето ви мигновено ще я разпознае и заобича. Тя ще ви привлече като магнит, ще накара сърцето ви да забие по-бързо, дланите ви ще се  изпотят. Такива хора носят нещо много специално в себе си. Сърцето ви подскача от вълнение, когато ги срещнете, а като се разделите, едва ще дочакате да се видите отново.

По мое мнение от 1998 г. насам се събират повече сродни души, отколкото в цялата човешка история. Поради промените в електромагнитното поле на Земята и духовното развитие, към което сме се устремили, ние най-накрая започваме да обичаме себе си. А когато истински се заобичате, вече сте готови да срещнете сродната си душа, тъй като тя може да ви направи щастливи или да ви разбие сърцето – зависи как се отнасяте към себе си. Ако не сте стигнали до точката, в която се обичате истински, връзката със сродната ви душа може да ви направи живота черен.

Щом започнете да се обичате, в сърдечната чакра се отваря интересна енергия. Тя активира сексуалната чакра, която привлича вашата сродна душа. Когато започнете да я призовавате, ще установите, че около вас се завъртат други хора, притеглени от енергията ви. Не всеки от тях е вашата сродна душа. Много е важно да намерите най-подходящия човек, с когото да споделите живота си.

Бъдете изключително внимателни, когато молите да се появи сродната ви душа; знайте какво точно искате, за да разпознаете човека, когато го срещнете. Освен това, когато се обърнете с такава молба към Създателя, непременно си поискайте съвместима сродна душа. Някои хора погрешно искат от Бог да им намери техния пламък-близнак. Това е човек точно като вас и ако не се обичате истински, няма да го възприемете като подходящ.

Не забравяйте също така, че никой не може да ви направи цялостни; вие трябва да го постигнете сами. Ако не сте завършена личност във всяко отношение, няма какво да дадете от себе си във връзката.

Сродните души са част от земната еволюция. Нашето развитие като човешки същества предполага да се научим да приемаме другите такива, каквито са. Много е важно да не идеализирате прекалено партньора си, без да виждате какъв е всъщност. Изразът “любовта е сляпа” важи и за сродната душа. От съществено значение е да я приемете такава, каквато е, когато я срещнете. Истинските партньори в една истинска двойка се развиват и променят заедно.

Много хора са щедри по природа и са склонни винаги да се раздават. По тази причина те привличат сродни души, които не са толкова всеотдайни и вземат от връзката повече, отколкото дават. Уверете се, че сте готови сродната ви душа да ви отвръща с толкова любов, колкото получава от вас. Бъдете сигурни, че можете да приемате и получавате радост и любов. На ясновидските ми сеанси много често виждам жени, които казват: “Светът е пълен с калпави мъже.” И в резултат срещат само калпави мъже. Чувам същото и от мъжете. Те казват: “Всички жени само използват мъжете.” И тъй като вярват в това, такива жени си намират. Вашето подсъзнание ще привлече това, което му кажете.

Водят се доста противоречиви спорове дали може да се обича повече от един човек. Въз основа на опита ми с хиляди хора съм установила, че има ген на моногамията, както и ген на полигамията, освен това съм убедена, че човек определено може да обича двама души. Но също така вярвам, че висша степен на еволюция означава да обичаш един човек изцяло и абсолютно. Освен това смятам, че когато някой казва “обичам повече от един човек”, това е начин за измъкване, защото така не поема отговорност да опознае партньора си напълно и да му се посвети докрай.

Важно е да знаете, че вашата сродна душа е там някъде и най-вероятно също ви търси. Напълно е възможно да я срещнете по житейския си път.

Основни характеристики на сродните души

Сродните души и сродните семейства са хора, с чиито души сме се срещали в друго време и място. Сякаш ги познаваме и можем без усилие да четем мислите им. Сродните семейства често пътуват заедно през времето.

Сега има по-голям избор на сродни души, отколкото преди. Всеки човек има повече от една съвместима сродна душа. При някои хора те са десетки, на най-различни възрасти и от всякакви раси и с различен облик.

Трябва първо да обичате себе си и чак след това да призовете сродната си душа. Щом го направите вашето ниво на развитие ще определи кого сте призовали от Творящата сила.

Хората са привлечени един към друг, както от общите си положителни качества, така и от отрицателните. За да привлечете най-добрия човек, трябва най-напред да отстраните колкото можете повече негативни убеждения и да работите с чувствата си.

Пламъкът близнак е някой точно като вас. Той ви отразява напълно, а това невинаги е добре.

Когато призовавате своята сродна душа с помощта на Тета-техниките или други методи за проявление, трябва да бъдете наясно, че ще привлечете и други хора, защото сексуалната ви чакра ще бъде отворена. Когато изричате заповед, важно е да кажете: “Аз имам най-подходящата сродна душа”, вместо “Аз се нуждая от най-подходящата сродна душа.”

Би трябвало да конкретизирате от какъв пол да бъде, в зависимост от предпочитанията си.

Напишете списък с качествата на сродната душа, която искате да привлечете, и го прочетете, когато изричате заповедта.

Отношенията ви със съвместимата сродна душа ще вървят гладко като по вода. Няма да има почти никакви търкания. Обикновено се налага да поработите заедно върху убежденията.

Животът се състои от избори. Ако желаете да прекратите сегашната си връзка, това е между вас и Бог. Попитайте Го дали и как тя може (или трябва) да бъде запазена, после решете дали искате да помолите за нова сродна душа.

Не искайте идеалната сродна душа, защото този човек може да се окаже твърде съвършен. Напротив, призовете най-подходящия за вас.

Ако предпочитате да ви бъде верен сексуално, заявете, че искате да носи гена на моногамията (не всеки го има).

Как да привлечем най-подходящата сродна душа

1. Заземете се и се съсредоточете в сърцето. Представете си как навлизате в Майката Земя, което е част от Всичко, Което Е.

2.Представете си как извличате енергията й през стъпалата и отваряте всички чакри отдолу нагоре. Стигнете до коронната чакра и влезте във Вселената.

3. Излезте отвъд Вселената, минете покрай белите светлини, тъмната светлина, бялата светлина, субстанцията подобна на желе (Законите), и навлезте в бялата светлина, проблясваща в цветовете на дъгата – в Седмото ниво на съществуване.

4. Изречете следната заповед: Създателю на Всичко Което Е, заповядано е да ми бъде изпратена най-подходящата за мен сродна душа. Нека да притежава следните качества (избройте ги). Благодаря ти! Направено е. Направено е. Направено е.

5. Наблюдавайте как ви се изпраща най-подходящата сродна душа.

6. Щом видите, че процесът е приключил, изчистете се и се върнете в своето пространство. Влезте в Земята, привлечете енергията й нагоре през чакрите си до коронната и прекъснете енергийните връзки.

Тета лечение – Ваяна Стайбъл

Advertisements