41267_427156857545_1757834_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Аз, от рода на Еднорога”

 

 

Орион-едно от най-красивите съзвездия на цялото звездно небе.Кой си е мислил,че легендарния ловец,високо вдигнал с дясната си ръка боздуган и преметнал лъвска кожа,ще реши съдбата на Земляните.

 
Червената Бетелгейзе и Бялата Ригел владееха силите в триъгълника между съзвездията Орион,Еднорог и Голямо Куче.

 
Там господар бе Всемогъщия Ра, заедно със своите синове управляваше триадата.Управляваха народа на Небесната Конница.
 

Това са висши същества ,осъществили в предишни раси и на различни места във Вселената ,своята духовна еволюция.Основно пребиваваха в съзвездието на Еднорога-това бяха синовете на Балгурите.Те бяха две основни групи-Багатури- воини и Колобри- духовници.

 
Великият Ра обичаше да изпитва синовете си, изпращаше ги в различни планетарни системи, за да дадат на стадно живеещите същества идеята за държава и космичен ред.Амон-Ра и Танг-Ра бяха както единосъщи братя, така и пълни противоположности.Амон-Ра беше водач на Багатурите, а Танг-Ра – на Колобрите.Но където и да отидеха, те трябваше да предадат завета на Небесната Конница:

 
“Дух-Духа не подвежда.

Всеки роб стъпил на тази земя става свободен.”

 
Поредното предизвикателство за синовете на Еднорога бе планетата Земя. Амон-Ра избра народ, живеещ сред горещите пясъци на безкрайна пустиня.А Танг-Ра избра народа от “жлезата на времето”.

“Жлезата на времето” беше красива земя, като късче от Рая.Безкрайни зелени поля,планини като моминска гръд.Сини, лазурни езера, чисти като душата на дете.На изток бреговете и се къпеха в бисерните води на буйно море.Бялата пяна на вълните му се разстилаше като перлено наметало върху златистия пясък.

 
Само този народ беше достоен да наследи Небесната конница.Танг-Ра му даде името Булгар.Това бе степен на посвещение,която дава способността на посветения да се самовъзражда от собствената си пепел като Феникс.

 
Този народ бе скромен, трудолюбив, но хаотичен.Танг-Ра беше Колобър и като такъв не наблягаше на архитектурата и математиката като своя брат-Багатур.Въпреки, че добре се справяше със Земната гравитация и планетарната геометрия , искаше да научи Булгарите на тайните на Вечния Дух и да им предаде завета на Еднорога.Трябваше обаче да опитоми духа на лъва, който изпълваше тези хора-силни, смели, но необуздани.Трябваше да ги накара да се отрекат от звяра в себе си и да съхранят мъдростта на Небесната конница.

 
Танг-Ра обикна Булгарите.И те го обикнаха ,и достойно следваха заръките му.Той направи послание за тях в една скала -конник, убиващ звяр.Един каменен кивот за наследниците -да помнят , че са убили звяра в себе си.Запазили мъдростта и тя им е другар като кучето.В ръката на конника постави кристална сфера, която бе ключът към пещерата зад конника.

 
Когато стигнеха необходимото знание и сила на Духа, те щяха да открият този ключ и да продължат развитието си, благодарение на тайните скрити там.

 
Народа на Еднорога владееше стихиите чрез силата на кристала.Но Булгарите още не бяха готови за тези скрити оръжия- лазер и мазер.

 
Лазера бе безобиден светлинен усилвател със стимулирана емисия на излъчване.Докато мазера беше мощно оръжие-микровълнов усилвател също със стимулирана емисия на излъчване.Но усилването се получава вследствие на преминаване на енергия през кристал с определени магнитни свойства.Подадения сигнал предизвиква освобождаване на енергия и от кристала се излъчва многократно по-силна такава, отколкото е постъпила.

 
Амон-Ра научи народа на пустинята на строителство , архитектура и математика.Претвори знанието на Сириус в пирамиди.Закодира в тяхната структура геометрия и астрономия.

 
Танг-Ра построи само две пирамиди, но пък създаде едни богати духовно същества и им завеща символ |Y| – “Аз, от рода на Еднорога.”

 
Да помнят силата на произхода си, да го предават на следващите поколения, както и името Булгар- със силата на Феникс.

 

Автор: _katerina_

Advertisements