За пречистването на бъбреците най-добри резултати дава въздържането от храна в продължение на три до седем дни.

Прекрасни резултати дава в съответния сезон и динената диета, изключваща всякаква друга храна. През този период може да се пие чай от лайка, мента, шипки, горещ извлек от ленено семе и отвара от корените на брош. Тези корени разтварят оксалатните камъни и имат спазмолитичен ефект.

Трябва да се знае, че този вид пречистване има преди всичко профилактично действие против пясък и възпаление на бъбреците. При сериозни случаи на заболяване на бъбреците консултацията с лекар природолечител е задължителна.

При болки в бъбреците помага и рефлекторният масаж на ходилата в зоната на пикочния мехур, бъбреците, гръбначния стълб, надбъбречната жлеза и тазовите лимфни съдове
Забележка: Лечебното гладуване може да се направи само на вода или още по-добре на вода и урина.

– – –

Годините минават и нашите бъбреците филтрират кръвта като премахват солта, отровите и
всяко ненужно, което влиза в нашето тяло.

С течение на времето, солта се натрупва и трябва да я изхвърлим от тялото си,

Как да го направим?
Това е много лесно, първо вземете китка от магданоз и я измийте и почистете, след което я нарежете на ситно. Сложете в тенджера и налейте чиста вода. Варете в продължение на десет минути и я оставете да изстине. Прецедете и изсипете в бутилка, приберете в хладилник.

Пийте по една чаша на ден и ще забележите, как цялата сол и останалата натрупаната отрова излиза от бъбреците при уриниране. Ще забележите разлика, която никога не сте изпитвали преди.

Магданозът е известен като най-доброто почистване за бъбреците и е естествено!


Ако имате камъни в бъбреците или пикочния мехур, най-подходящия час за изхвърлянето им е био-ритмичния час между 2 и 3 часа през нощта. Седнете във ваната и яжте диня. Заедно с урината ще излязат пясъкът и камъните.

 

dar-center, forum.mikroferma

Advertisements