Индианците са знаели, че хората имат паразити. Други туземци от Арктика до Антарктика знаят, че носим в себе си паразити, както останалите животни. Те са правели често прочистване включвайки диария и повръщане за да разкарат от себе си лигавите нашественици. Много култури продължаваха подобни практики досами детството ми. Спомням си как бях принуждавана да погълна пълна лъжица със сяра, моласа и суров лук. Колко отвратително ми се струваше. Но това намаляваше телесното бреме на червеите и други паразити, които всички ние имаме. Къде сгрешихме пътя? Защо изоставихме тези мъдри практики? Аз съм виждала екзема причинена от кръгли червеи. Припадъци се причиняват от един вид кръгъл червей Ascaris когато той се настани в мозъка. Шизофрения и депресия се причиняват от паразити в мозъка. Астма се причинява от Ascarisв белите дробове. Диабет се причинява от говеждия панкреатичен метил Eurytrema. Мигрените се причинява от детски глист Strongyloides. Акне се причинява от Leishmania. Много от човешките сърдечни болести са причинени от кучешкия сърдечен паразит Dirofilaria. А списъка продължава…

Да разкараме всички тези парази би било невъзможно използвайки клиничните методи, които убиват само един или два паразита наведнъж. Подобни лекове също имат свойството доста да ви разболяват. Flagyl™ използван за амеби и Giardia, при коректна дозировка може да причини прилошаване и повръщане. Хинина, използван за малария, е доста токсичен. Представи си поемането на такива 10 лека за да убиеш дозина от твоите паразити. Имам добри новини за теб (вероятно не толкова добри за производителите на лекарства)

Три билки могат да те отърват от над 100 вида паразити. И всичко без много главоболие. Без прилошаване. Без да влизат в конфликт с лекарствата, които вече взимаш. Звучи ли това твърде невероятно? Твърде добре за да е истина? Те са подарък от природата за нас. Билките са:

 • Шлюпки от Орех (Juglans Regia, Black walnut hulls)
 • Пелин (от храста Artemisiaabsynthium)
 • Карамфил (подправка)

Тези три билки трябва да се използват заедно. Обвивката на ореха и пелина убиват възрастните и междинните стадии на поне 100 паразита. Карамфила убива яйцата. Само ако ги използваш заедно можеш да разкараш от себе си паразитите. Ако убиеш само възрастните, малките стадии и яйцата скоро ще порастнат до зрели индивиди. Те трябва да се използват заедно като лечение.

Зелената обвивка на ореха има чудотворно анти паразитно действие. След като почернее е безполезна. Големите зелени топки падат на земята през ранната есен. След седмица-две те ще са черни и разлагащи се. Затова всеки желащ да направи противопаразитния лек трябва да бъде внимателен да не премине критичното време за бране. Окуражавам всеки да си изработи свои паразитициди (притивопаразитен лек) и да поеме забравената отговорност за поддържане на себе си и свеоето семейство чисти от малките чудовища.

Рецептата за Орехова тинктура е:

Нужни продукти:

 1. Голям емайлиран или керамичен (не метален или алуминиев) съд за готвене, поне 10 кварта (9.47 литра)
 2. Орехи (juglansregia) с шлюпките, всеки поне 50% зелен, достатъчно да се напълни тенджерата до горе
 3. Зърнен алкохол, около 50% сила, достатъчно да покрие орехите
 4. Половин супена лъжица витамин С на прах
 5. Пластмасово фолио за увиване на храна или целофан
 6. Стъклени буркани или бутилки

Ореховото дърво произвежда големи зелени топки през есента. Ореха е вътре, но ние ще използваме целия плод, ненапукан, тъй като активните съставки се намират във външната обвивка.

Изплакнете внимателно орехите, сложете ги в тенджерата и ги покрийте с алкохол. Поръсете с половината от витамин С. Запечатайте с пластмасовото покритие и го покрийте. Нека да преседи 3 дена. Налейте в буркани или бутилки премхвайки орехите и разпределете остатъка от витамин С между бурканите. Ако използвате метални капачки първо поставете пластмасово фолио на гърлото преди да завиете. Силата се запазва за няколко години в неотворен буркан, дори и ако потъмнее. Тинктурата няма нужда от замразяване. Излагането й на въздух причинява потъмняване и загуба на силата й. За да намалите допира с въздух, допълвайте буркана догоре без да допира пластмасовото фолио. Ако трябва разпределете по-големите буркани в по-малки. Идеята е да се избегнат полупразни буркани с пълни с въздух, които да стоят с месеци. За зърнен алкохол може да се използва водка, която е 100 proof. Това е готов 50% алкохол. Не забравяйте, никога да не се използва какъвто и да вид купешка вода за изработка на тинктурата.

Забележи, че това е тинктура (извлечено с помоща на зърнен алкохол) а не обикновен екстракт (с вода). Екстракта, който се предлага от билковите компании не е потентен като паразитицид. Той е черен, не бледо зелен, което показва, че критичното време за беритба е било пропуснато. За сега ще ти трябва само една бутилка от 30ml.

Пелина се състои от листата на храста Artemisiaabsynthium. Ако го отглеждаш или си го береш сам, суши ги, когато са още млади. Листата са зелено-сиви и са доста горчиви. Едва ли някой би изял много по погрешка. За възрастни може да се поставят в капсули. За деца натроши 1 супена лъжица и размеси с мед.

Третата билка нужна за лекуване на рак е карамфил. Това е често срещана подправка използвана при готвене. Трябва да бъде смелена за да отдели паразито-убиващата си съставка. Може да купиш цял буркан с карамфил и да ги смелиш в блендер или мелничка. Закупен карамфил на прах не върши работа! Съставките, които убиват паразитие са изветрели отдавна. Те може да са били смелени преди години. Ако билковата компания ги смила и пълни капсулите веднага тогава потентността на билката би се запазила. Не пропускай този детайл. Питай въпроси относно източника и ако не получиш задоволителен отговор по-добре си ги смели сам.

Ще са нужни около 100 капсули с карамфил. За да си направиш собствени, купи размер 00 капсули. Не се опитвайте да използвате карамфил смесен с вода. Сместа е твърде силна, може да се опита с мед. Капсули размер 0 също ще свършат работа.

И така, вече имаме:

 1. Една бутилка със светло зелен екстракт от орех. Това е една онция (30ml) или 6 супени лъжици, достатъчно за 3 седмици ако не си твърде болен.
 2. Една бутилка с пелинови капсули (всяка съдържаща 200-300 mg пелин) или половин чаша листа от пелин (Artemisia) събрани от див храст.
 3. Една бутилка с прясно смелен карамфил (всяка капсула съдържаща 400-500 mg карамфил). Те ще са достатъчно за първите 18 дена от Анти Паразитната Програма.

Има и още една добавка, орнитин (ornithine). Паразитите произвеждат голямо количество амоняк като отпадъчен продукт. Амоняка е техният еквивалент на урина и се отделя от телата на паразитите в големи количества. Той е много токсичен, особено за мозъка. Аз вярвам, че това причинява безсъние и други проблеми със съня през ноща и нервност през деня. Взимайки орнитин преди лягане ще спиш по-добре.

Не се опитвай да заместиш билките с лекарства. Анти паразитните лекарства могат да бъдат изключително токсични, дори и в употребяваните малки дози. Те дори не убиват междинните стадии.

[следва сравнителна таблица на различни анти-паразитни лекарства и описание на многобройните токсични странични ефекти]

ПРОГРАМА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ПАРАЗИТИ

Тинктура от орех

Ден 1: Вземи една капка. Разтвори я в половин чаша вода. Сърбай я на празен стомах, например преди ядене.

Ден 2: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 3: Приеми 3 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 4: Приеми 4 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 5: Приеми 2 капки в половин чаша вода както по-горе.

Ден 6: Приеми 2 супени лъжици заедно с 1 чаша вода както по-горе. Сърбай, не я изгълтвай наведнъж. Поеми я в разстояние на 15 минути. (ако тежиш над 68 килограма вземи 2Ѕ супени лъжици. Ако си над 90 кг. Вземи 3 супени лъжици)

Тази доза ще убие остатъците из тялото, включително и съдържанието на червата, места недостигнати от по-малка доза или електрически заряд. Алкохола от тинктурата може да те замае за няколко минути. Просто остани седнал докато се чувстваш отново добре. После вземи niacinamide 500 mg за неутрализиране токсичността на алкохола. Може и да почувстваш леко повдигане за няколко минути. Повърви на свеж въздух или просто поседи докато отмине. Може да добавиш повече вода, мед или подправки за да го направиш по-вкусен.

В продължение на една година: вземай 2 супени лъжици от тинктурата веднъж седмично. Това е за да се убият паразити, които може да прихванеш от семейството ти, приятели или животни.

Членове на семейството и приятели също трябва да поемат 2 супени лъжици през седмица за да избягнат повторното ти заразяване. Те може да подслоняват няколко паразитни стадия в червата си без да имат каквито и да е симптоми. Но когато тези се пренесат на някой, който има рак, те моментално ще потърсят неизлекувания орган за да продължат да се размножават.

Капсули с Пелин (трябва да съдържат 200-300 mg пелин)

Ден 1: вземи 1 капсула преди вечеря, с вода.

Ден 2: вземи 1 капсула преди вечеря

Ден 3: вземи 2 капсули преди вечеря

Ден 4: вземи 2 капсули преди вечеря

Продължавай да увеличаваш по този начин до ден 14, където вече ще взимаш по седем капсули. Взимай капсулите като една доза (можеш да ги гълташ една след друга). После следват още 2 дена с по 7 капсули. След това вземаш 7 капсули веднъж седмично за неограничен период, както е указано в превантивната анти паразитна програма. Гледай да не прекъсваш преди шестия ден, за да си сигурен, че всички чревни метили са мъртви. След това можеш да забавиш, ако искаш. Някои хора с чувствителен стомах предпочитат да останат по-дълго на всяка доза вместо да увеличават според графика. Можеш да избереш да увеличиш ритъма след шестия ден.

Капсули с карамфил

Ден 1: вземи една капсула 3 пъти дневно преди ядене.

Ден 2: вземи две капсули 3 пъти дневно

Ден 3-10: вземи три капсули 3 пъти дневно

След ден 10 взимай по 3 капсули заедно веднъж седмично като част от превантивната антипаразитна програма.

Взимай орнитин преди лягане за безсъние. Дори и да нямаш безсъние сега, може да имаш след като убиеш паразитите.

[следват снимки на разни видове метилни паразити]

Таблица за удобно отбелязване на дозите и деня

  Орехова тинктура Пелинови капсули
(200 — 300 mg)
Карамфил
(размер 0 или 00)

ДЕН

капки веднъж на ден, преди ядене капсули 1 път на ден на празен стомах (преди ядене) капсули три пъти на ден три пъти дневно преди ядене
  1 1 1 1, 1, 1
  2 2 1 2, 2, 2
  3 3 2 3, 3, 3
  4 4 2 3, 3, 3
  5 5 3 3, 3, 3
  6 2 с.л. 3 3, 3, 3
  7 Сега веднъж седмично 4 3, 3, 3
  8   4 3, 3, 3
  9   5 3, 3, 3
  10   5 3, 3, 3
  11   6 3
  12   6 Сега веднъж седмично
  13 2 с.л. 7  
  14   7  
  15   7  
  16   7  
  17   Сега веднъж седмично  
  18     3
От този момент вече няма нужда да спазваш стриктно графика. Вместо това избери си ден от седмицата в който да взимаш всичките съставки от анти паразитната програма. Продължавай по превантивната антипаразитна програма за неограничено време с цел избягване на по-нататъшно повторно заразяване.

ПРЕВАНТИВНА АНТИ-ПАРАЗИТНА ПРОГРАМА

ТИ ВИНАГИ ПРИХВАЩАШ ПАРАЗИТИ! ПАРАЗИТИТЕ СА НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО ТЕБ! ТИ ГИ ХВАЩАШ ОТ ДРУГИ ХОРА, ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО, КЪЩАТА, ЖИВОТНИТЕ, НЕДОБРЕ СГОТВЕНО МЕСО, НЕСВАРЕНИ МЛЕЧНИ ПРОДУКТИ.

Аз вярвам, че главния източник на чревния метил са недостатъчно сготвените месо и млечни продукти. Веднъж заразени ние може да ги разнасяме и “подаряваме” без да подозираме. Членовете на едно семейство почти винаги споделят еднакви паразити. Ако един човек развие рак, вероятно е и другите да имат същия чревен метил. Те трябва да обезпаразитят себе си също.

Прави това веднъж седмично. Може да взимаш следните по различно време на деня или заедно:

 1. Орехова тинктура: 2 супени лъжици на празен стомах, например преди ядене или лягане.
 2. Капсули с пелин: 7 капсули (200-300 mg пелин всяка) наведнъж на празен стомах
 3. Карамфил: 3 капсули (около 500 mg всяка) веднъж на ден, на празен стомах.
 4. Орнитин (ако има нужда)

АНТИПАРАЗИТНА ПРОГРАМА ЗА ДЕЦА

Децата следват същата програма както за възрастни до ден 5. На шестия ден вместо 2 супени лъжици, вземат:

ВЪЗРАСТ КОЛИЧЕСТВО Niacinamide
Под 6 месеца ¼ с.л. 50 mg
От 6 месеца до 5 години ½ с.л. 50 mg
От 6 до 10 години 1 с.л. 100 mg
От 11 до 16 години 1½ с.л. 500 mg

Niacinamide (не niacin) се използва за да помогне на детоксифицирането на алкохола в тинктурата. Може да го раздробиш и го сложиш в лъжичка с мед, ако е нужно.

Дори и при факта, че антипаразитната програма е благотворна за деца, които имат тенденцията да прихващат паразити по-често от възрастните, тя не трябва да се продължава като превантивна заради съдържанието на алкохол. Обезпаразитявайте децата 2 пъти годишно или когато са болни.

В случай на детски рак обаче много по-енергияни мерки трябва да се вземат. Дозите трябва да се увеличат докато жизнеността се подобри, до 16 с.л. ако трябва.

Пелин и Карамфил

Увеличете дозата с един ден всяка година. Например 4 годишно ще следва програмата за възрастни до четвъртия ден и после спира. Отново, не се препоръчва за деца да бъдат на превантивни дози от пелин и карамфил. Взимайте ги когато правите годишното обезпаразитяване или когато са болни.

[следва глава за обезпаразитяване на домашни животни, които са главен източник на паразити във вкъщи.]

ТЕНИЯ

Ако няма подобрение, въпреки че правиш всичко посочено в тази книга и въпреки поемането на 2 с.л. орехова тинктура два пъти дневно, въпреки zapp-ирането ти вероятно имаш тения. Тениите са доста по-трудни за убиване от останалите паразити.

Няма време за губене ако имаш мозъчен тумор, рак на стомаха, рак на панкреаса или си на системи. За убиването на стадиите на тения са нужни големи количества орехова тинктура. Следвай процедурата:

 1. Вземи 8 с.л. орехова тинктура
 2. Вземи три 500 mg niacinamide таблетки (не niacin) за да помогне при детоксифицирането на алкохола в тинктурата.
 3. Почини един час (не е задължително)
 4. Вземи още 8 с.л. орехова тинктура
 5. Вземи още три 500 mg niacinamide таблетки
 6. Zap-ирай седем минути за убиване на патогените излизащи от умиращите паразити. Изчакай 20 минути и после zap-ирай отново за седем минути. После изчакай 20 минути и zap-ирай за още седем минути [zapper e електронно устройство за убиване на паразити с помоща на слаб електрически ток вибриращ със специфична честота при преминаването му през тялото. Схемата на апарата е предоставена в печатното издание на книгата. Мога да я предоставя при поискване.]

Използвай толкова вода, колкото е нужна за да прокараш ореховата тинктура. Сърбай бавно за да избегнеш прилошаване. Тази забележителна билка е напълно безвредна, но алкохола не е, така че винаги взимай niacinamide след поемане. И никога не се опитвай да караш автомобил след това.

Дори и дозата от 16 с.л. орехова тинктура не убива всичките латентни (спящи) стадии на тения. Тя само убива тези, които се излюпват. Избягвай разтворители като бензол, изопропилов алкохол и дървесен спирт. Рано или късно, вероятно след 2 седмици още една ще се излюпи. Ако подозираш това, повтори дозата от 16 с.л.

 Хулда Кларк, Лекът за всички видове рак

Advertisements