Енергийният вампир е истински майстор и в убеждаването на жертвите си в “любовта си към тях”. Истината е,че Той се нуждае от някой,който да го обича и този някой може да е всеки,стига да е достатъчно тъп за да бъде подведен в коварния капан.Енергийният вампир хвърля стръвта навсякъде, но внимателно изследва жертвите си,като избира най-добрата за манипулиране. След като има потенциална такава-играта може да започне. Защо всъщност го прави? Отговорът е много прост- енергийният вампир е човек, който не може да обича, неговата 4-та чакра не работи, а често изобщо липсва! Затова той неистово се нуждае от някой, който да запълва тази липса. Но как да се домогне до този някой?

Енергийният вампир е зареден с безбройни вариянти и стратегии за постигане на тази цел. Обикновено ако е жена,то тя използва положението си,като се “жалва”, че е изоставена и се чувства използвана и излъгана. Истината е, че просто е допуснала да бъде разкрита от предишната си жертва и съответно я е изтървала. Това не е проблем за вампира,но го вбесява ужасно много и той намразва с цялото си същество “недоядената плячка”, като допоследно я източва по всякакъв начин използвайки всякакви ситуации за да му нанася удар след удар.Това поражда у бягащата жертва негативни емоции, които са си пак чиста храна за вампира.Още преди да е изсмукал и последната възможна капка от старата си жертва, Вампирът започва да се подготвя за доставянето на нова.

Майсторите вампири рядко допускат да има “дупка” между стария и новия донор,обикновено когато забележат симптомите на осъзнаване у жертвата си те знаят,че е въпрос на време да я изтърват,затова овреме превключват на “Search & Find” за да си гарантират, че няма да останат гладни. Ето и пътя към новата жертва: Енергийният вампир от типа “вечно гладен за любов” е внимателан от самото начало на връзката си с новия донор. Още преди срещата си с него, той внимателно го изследва с напръв поглед непосредствени разговори.Държи се
изключително дружелюбно и е отворен за всякакви теми,често е забавен и за него няма въпроси без отговори.

Обича да демонстрира независимост, всеотдайност, привързаност към това което “обича”, непрестанно подчертава, че е много сериозен и отговорен. Това създава у жертвата чувство на комфорт и я предразполага към “Изказване на Майчиното мляко”, тя се отпуска става и дори приятно и започва да си издава една след друга точките не слабите места. Вампирът е включил сензорите си на приемане и попива жадно тази ценна информация. В движение прави бързи и точни настройки и постепенно навлиза в жертвата си, докато тя изпитва все по-голямо блаженство-Готово!!! Отровата действа и Вампирът е подготвен за храна.

Уговаря си среща, на която е още по-блестящ отколкото в интернет или по телефона. Той е подготвил стратегия и отива директно с цел на срещата,за разлика от жертвата, която се вълнува от това дали ще я харесат.Още тук се разбира, че Вампирът е с крачка напред и вече контролира ситуациите, а жертвата се суети в мисли, които са важно само според нея. И така играта е в разгара си. Вампира създава комфорт у жертвата, като се представя за идеалната половинка, често жертвата съжалява, че не са се срещнали по-рано дори, като вампирът нежно я успокоява, че са се срещнали навреме и всеки е трябвало да преживее обрати за да стане по-силен. Жертвата е в екстаз и след мощни серии умопомрачителен секс, тя вече е на седмото небе. Кръгът е затворен и двамата са доволни. От този момент нататък вампирът може да прави каквото си поиска със своята жертва.

Постепено започва да я обсебва все повече и повече. С времето започва да се дразни от това, че жертвата дава енергия и на други хора като приятели, семейство и т.н. Вампирът побеснява и не иска да дели с никого. Започва план за отстраняване на тези “дразнители”. Започва да търси поводи за скарване с тези хора, като въвлича жертвата си в тях. Крайната фаза е “Избирай или те, или аз!!!”.

Жертвата е огорчена, но все още под упойка и с тъга взема страната на Вампира, с което му осигурява още една победа, както и още един пирон в ковчега си. От тук нататък нещата започват да стават все по-брутални и Вампирът все по-настоятелен да му се изпълняват изискванията. Вампирът заповядва-жертвата изпълнява,след всяко браво, източената и психически смазана жертва бива дарявана с огромно количество ласки и див секс. Вампирът е сит, а жертвата изтощена.

Следва кратка неколкодневна пауза, в която Вампирът дава почивка на жертвата, за да се зареди-това е момента на щастието в тяхната връзка. Вампирът убеждава жертвата, че така ще е винаги, щом тя изпълнява и слуша. Жертвата се надява, че с това проблемът е решен, но жестоко се лъже. Само дни след това, Вампирът огладнява отново и кошмарите започват отначало, този път в друга ситуация, но със същата цел. Всичко това е внимателно пресмятано от Вампира, докато са лежали блаженно един до друг и са споделяли ласки след обилната доза хубав секс.

Постепено с времето жертвата започва да се изтощава все повече, времето за презареждане не и стига и Вампирът започва да не си дояжда. Това го прави раздразнителен и той започва да застъпва атаките без да дава почивка на донора, което бавно но сигурно го води или към лудницата, или към неизлечимо тежка болест. Психиката на жертвата е разбита, както и илюзиите за любовта на живота й и само инстинкта й за самосъхранение, може да превключи на режим “оцеляване”.

От умнствения багаж зависи изхода от тази почти неизбежна ситуация. Ако на жертвата са и останали приятели и има шанс да се измъкне, тя не бива да изпуска момента, защото той е единствен и друг няма да има. Тук е точката на осъзнаване на истинската същност на двете страни. Вампирът трябва да бъде изпреварен, за да няма време да се ориентира и съответно да се пренастрои за да удържи гърчовете на жертвата. Това се постига с контраудар и се използва момента на изненадата. От спящата жертва се изтръгва мощен предсмъртен спазъм и тя или се изправя и побягва, или остава на място за да дари последните капки живец на своя демон, наричан от него самия-ЛЮБОВ!

Дори да се измъкне обаче, жертвата не е все още спасена. Вампирът не обича да дели плячка, а още по-малко да я загуби, това го кара да побеснее и той е готов на всичко за да си довърши блюдото докрай. От тук нататък следват атаки от разстояние. Вампирът познава жертвата си и знае къде и как да и вкарва отрова. Привидно се държи като незаинтересован, но истината е че неистово желае да види края на своята жертва. Прилага всякакви похвати за да стреля скрити или явни отровни дози към жертвата, с което цели да му засдава чувтсво на страх, обърканост, отчаяние, бяс и всякакви форми на негативна енергия, които Вампирът хапва, като вид десерт или бисвитка докато си пие кафето до грейналата в усмивка нова жертва, която лежи до него в безкрайно задоволство, че е “избрана”.

Измъкнели сме се от Вампира. До тук добре, но какво да направим ако все още усещаме отровата му да тече във вените ни? Има два варианта на фазата “оздравяване”, първият е да минем бързо към неколкократни бързи връзки, за да проверим ставаме ли още след което да си дадем почивка, Или да се затворим в себе си за неопределен период от време. Ако изберем първия вариант, рискуваме да попаднем на по-мощен Вампир, защото аурата ни все Още излъчва миризма на недояден вкусен обяд и привлича другите Вампири като лъвска плячка-хиени! Можем да използваме силата на инстинкта си, който все още ни пази от нови атаки, затова С тези връзки трябва да се приключи бързо. Ако изберем вторият и по-добър вариант, не бива да се Унасяме в него, защото това ще намали нивото на положителната ни вибрация и ще си останем в Режим “Реанимация” до края на живота си. Добре е да се отдадем на работата си и на хобито си, Да се запознаваме с нови хора, да пътуваме често и да градим новият си живот.

С времето ще Дойде и нашата истинска половинка, която ще разпознаем и ако този път имаме късмет, тя ще е Истинска. Дори и да не я срещнем, то можем да посветим живота си на други хора, които обичаме. Най-добре ако имаме деца да насочим цялата си енергия към тях,за да сме им полезни занапред. Силата на отровата на Вампира е много голяма, но има още по-големи сили от нея и с времето Те дават превес в живота ни, а миналото постепено избледнява и остава само черна дупка, като Неприятен спомен, но също така и много ценен урок, за който сме платили почти с живота си.

И така, слънцето отново изгрява за да ни види, както и ние него и всяко вдишване ни дава нови Сили да продължим напред.

Какво се случва с вампира ли? Ако още мислите за това, моят съвет е да спрете да го правите. Няма нужда да му отмъщавате, той носи в себе си проклятие, което не може да се сравни с нищо, Което можете да му причините. Погледнато реално, какво по-голямо наказание от това, да ти е Отнета възможността да обичаш? Единствената емоция, която може да породи тази трагична Гледка е чувството на съжаление, защото нещата за Вампира ще се повтарят отново и отново и Докато той инвестира живота си крадейки енергия от жертвите си за да оцелее, вие можете да Инвестирате живота си в духовно израстване, любов и радост от живота.

фб