Луна в 1-ви дом – Емоционалният борец

Аз се чувствам най-добре, когато мога да правя в дома си каквото си поискам, както и когато успея да наложа нуждите си!

Вие изпитвате силна потребност да се наложите в обкръжението си, за да се чувствате добре – особено по отношение на майка си и близките Ви хора. В края на краищата по природа сте много емоционален човек, който живее чрез страстите си, продиктувани от собствените му настроения. В случаите, когато не успявате да наложите своето, започвате да готвите горещите си чувства и понякога прекипявате. Вие просто искате да бъдете приети в семейството си, тъй като инвестирате много енергия в него, и точно поради тази причина човек като Вас може да си позволи да прави каквото иска в къщи, според настроението си. Онези, които успеят да ви привлекат в леглото си, ще бъдат страстно обгрижени и ще се чувстват както при майка си.
Всичко, което трябва да знам за себе си:

Луна във 2-ри дом – Нужди за осигуряване и наслаждение

Аз се чувствам най-добре, когато приходите и банковата ми сметка отговарят на моите нужди, когато в дома ми има достатъчно блага, и когато ме ценят заради загрижеността ми!

Вие се чувствате пълноценен тогава, когато можете от цялата си душа да се наслаждавате и да инвестирате за удовлетворяване на нуждите си. От изключително голямо значение за Вас е да притежавате собствено жилище, тъй като именно собственото жилище е предпоставка да се чувствате добре и пълноценни.
Отношението Ви към собствените финанси е много емоционално, тъй като барометъра на доброто Ви самочувствие е пряко свързан с размера на банковата Ви сметка и заплатата. За Вас е нужно винаги да имате запаси в кухнята, както и да правите покупки от благотворителни чувства, въпреки че не можете лесно да си позволите да харчите. Купуването или продаването за Вас са чисто и просто въпрос на усет, който прилагате както при трупането на имущество, така и при продаването му. Макар и неосъзнато, Вие със сигурност притежавате усет да печелите пари преди всичко чрез общи планове, които понякога излизат печеливши. Онзи, който легне с Вас в леглото, ще се почувства като вкусен сладкиш, облизан бавно и с наслада от Вас.

Луна в 3-ти дом – Нужда от разговори – коремният оратор

Аз се чувствам най-добре, когато мога да говоря за своите нужди и за тези на семейството ми, както и когато нуждите ми са зачетени от семейството и близките ми. „Аз мисля каквото чувствам и чувствам каквото мисля“

Понякога Вие сте като говореща книга с домашни рецепти, в която продуктите за готвене са предимно интимни думи и новини. В края на краищата едното Ви ухо винаги е отворено за интимни разговори, а понякога за бърборене или плямпане, което Ви кара се чувствате добре. Благодарение на Вашите несъзнателни нужди за водене на душевни и съпричастни разговори, понякога успявате да постигнете близост, стига да сте в подходящото настроение. Грижите се майчински за другите, както в разговорите, така и в пътното движение. По мимиката и интонацията на гласа Ви най-лесно може да се разбере дали се чувствате добре или не. Вашите ръце са гальовни и чувствителни, прегръдката Ви кара другия да се чувства като у дома си. Вашият барометър на благоразположението е по някакъв начин свързан с Вашите мисли и с това, което стига до ушите Ви. Вашата загриженост си личи най-добре при съвместни пътувания, където приема формата на добре зареден с домашни ястия куфар. Който пътува с вас има щастието да е с постоянно пълен с храна и разговори стомах. Онзи, който легне с Вас в леглото, ще почувства ръцете и думите Ви като балсам за душата си.

Луна в 4-ти дом – Нужда от загриженост в семейството и в леглото

Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди в къщи са задоволени, когато съм приет от родителите си и от моя доверен кръг, и когато нуждите на семейството ми са задоволени!

Вашите вътрешни инстинкти за изграждане на семейно гнездо и способност за семейни грижи са заложени още от люлката. Леглото, канапето и кухнята са местата, на които най-често се чувствате благоразположени, както и местата, обзаведени според нуждите Ви. В женски хороскоп – притежавате гърди, върху които всяко дете или мъж се чувства като у дома си. В женски хороскоп – готвите с удоволствие и сте много загрижени за другия както в семейното ежедневие, така и в леглото. Майчинската роля просто е вградена в тялото Ви и ако не бъде зачетена от околните лесно вдигате пара. Барометърът на Вашето благоразположение е пряко свързан със семейния Ви живот и с отношенията в дома Ви. Онзи, който легне в леглото с Вас, ще бъде майчински обгрижен и ще се чувства като върху гърдата на майка си.

Луна в 5-ти дом – Нужда от игри и развлечения

Аз се чувствам най-добре, когато си играя с чувството за удоволствие и съм в центъра на вниманието в къщи, когато ежедневно имам възможности за игри и развлечения в семейството и живота ми!

Вие сте много творчески в игрите и чувствата си, а това да сте шефа в дома си Ви доставя голямо удоволствие. Вашата предприемчивост и търговски наклонности са въпрос единствено на чувство. От само себе си се разбира, че сте страстен в изразяването на чувствата си, но от друга страна не Ви е никак лесно да държите на тях. В общуването с деца сте много загрижен, особено при игри и развлечения, тъй като самите Вие поне от време на време се чувствате дете. Вашата страстна загриженост може да бъде разпозната в отношението Ви към секса, както и в организирането на общото свободно време. Който попадне в леглото с Вас, ще бъде разглезен от страсти и настроения и ще се чувства като малко дете при майка си.

Луна в 6-ти дом – Нужда за ред в семейството и в „леглото” на психоанализата

Аз се чувствам най-добре, когато имам домашна работа, когато мога да извършвам услуги в къщи и в ежедневието, и когато в дома ми всичко е в ред!

Още като дете сте възприели несъзнателно определени възгледи за функционирането на семейното ежедневие и за грижите за реда в дома. За да се чувствате добре и да има ред в дома Ви, понякога се налага да анализирате и подредите собствените си нужди и чувства в чекмеджета. За да се чувствате добре и като у дома си на работното място, съвсем естествено търсите близостта на своите сътрудници, а в повечето случаи работите заедно с жени или с доверени хора. Най-добре се чувствате, когато на работа и в къщи всичко е наред. Случва се да упражните емоционална критика, когато вашите услуги и нужди не са зачетени от семейството и близките Ви. Който легне с Вас в подреденото Ви легло, ще бъди грижливо и старателно обслужен.

Луна в 7-ми дом – Обича да се грижи майчински и да бъде майчински обгрижен

Аз се чувствам най-добре, когато съм обгрижен от семейството и от близките си, когато партньорът ми се чувства задоволен чрез моето готварско изкуство и моите майчински грижи и когато другите зачитат моите нужди!

Чувството, което изпитвате при срещите си с хората и при избора на партньор е от решаващо значение за Вас. Разбира се, Вие можете да обичате с цялата си душа и да се грижите майчински за партньора и близките си. Чрез Вашия любезен начин на общуване и стил на обличане, Вие излъчвате много топлина и еротика. Почти всички контакти в живота приемате като семейни събития. Не случайно се чувствате най-добре сред един хубав изпълнен с обич семеен живот, както и в хубавото си художествено подредено жилище. Благодарение на Вашата загриженост човек не може да загуби чувството, че е срещнал във Ваше лице майка си. Вие чисто и просто притежавате усет за това какво харесват другите и с удоволствие се грижите за задоволяване на нуждите им от хубаво настроение и атмосфера. С Вашата нежна загриженост привличате партньор, който отговаря на душевния Ви барометър и същевременно приема настроенията Ви. Който легне с Вас в леглото, ще бъде любвеобилно закърмен и с хубаво настроение. Който Ви обича истински, непременно задоволява нуждите ви и се грижи майчински за Вас.

Луна в 8-ми дом – Краен стремеж за признание на нуждите

Аз се чувствам най-добре, когато моите нужди във връзката ми са задоволени, както и когато съм под натиск, тъй като само тогава усещам принудите и мога да се освобождавам от тях. Чувствам се добре най-вече, когато съм завладян от дълбоки сексуални чувства в леглото!

Колкото и парадоксално да звучи, Вие откривате истинските си чувства, когато се намирате под натиск в отношенията си. Естествено, Вие нямате вина за това, а просто сте наследили модела на семейната принуда от своите родители, особено мъките от гените на майка Ви. За Вас не е лесно да покажете истинските си чувства и да не страдате, както в детството. От друга страна понякога се чувствате вътрешно мотивиран да налагате своите нужди, когато принудителната Ви загриженост не се оцени, както се е случвало и при майка Ви. Възможно е понякога да загубите контрол на чувствата си в къщи или леглото, и в такива моменти човек не може да разбере кой кого язди – дявола Вас или Вие дявола. При това положение на Луната някои получават къща в наследство, а други – ритуалите на своите родители. Обаятелната Ви способност да потискате и манипулирате чувствата и нуждите си, както и да губите контрол над тях, има дълбоко терапевтично въздействие върху Вашия процес на душевна промяна и откриване на истинските Ви чувства. В отношенията си обикновено се грижите за общите финанси и инвестиции, но с променливи настроения. Ако някои се нуждаят от една връзка, за да се променят, то Вие се нуждаете от две или три връзки, за да се промените и освободите от този дяволски кръг на пагубни настроения. Който легне с Вас в леглото ще бъде завладян от усещането за редуване на топъл и студен душ в сексуалните чувства и емоции.

Луна в 9-ти дом – Нужда от знания и пътуване

Аз се чувствам най-добре, когато корема ми е пълен, когато мога да пътувам и моите нужди за знания са задоволени, както и когато хората от моето семейство и доверения ми кръг вярват в мен!

Вие притежавате едно несъзнавано знание, че колкото по-далеч от дома се намирате, толкова по-щастлив се чувствате. При това не трябва да Ви липсва добра храна, тъй като една пълна чиния поражда във Вас щастливи чувства.  Мотото ви е „С пълен корем човек се учи най-добре”. Вие се грижите майчински за близките си хора, подхранвани от вярата, че някой ден и те ще приемат Вашите нужди. Най-голям принос за възгледите ви, че щастието минава през стомаха, е допринесла майка Ви. Притежавате божествената дарба с усмивка и мимика да разпръсквате приятно настроение около себе си – както в разговорите, така и при пътуване. Чуждите култури обогатяват самочувствието Ви, особено местната кухня.  Храненето Ви често е много обилно и богато наредено, ето защо понякога имате склонност към телесна пълнота, особено в областта на корема и на бедрата. Като жена в повечето случаи сте израснала с добре оформени гърди, които са символ на Вашето великодушие и толерантност. Вашият мироглед зависи от настроението на корема Ви. Който пътува с Вас, ще се чувства като в къщи чрез Вашата постоянна загриженост. А който има щастието да легне в едно легло с Вас, ще бъде задоволен и ще се чувства щастлив като в рая.

Луна в 10-ти дом – Нужда от признание в професията и в семейството

Аз се чувствам най-добре, когато съм изпълнил задълженията си, както в семейството, така и в професията си и това ме кара да се чувствам признат и нужен!

Като дете сте били обучени от родителите си да поемате задължения в съвместния живот и чрез това да получавате признание в семейството. В последствие, за да се чувствате сигурни, грижите за семейството и задоволяване на нуждите на семейните членове са се превърнали в нещо като призвание за Вас. Вашата майка е олицетворение на идеала как човек с достойнство носи тази обществено традиционна семейна роля. Верни на своята роля в дома, понякога успявате да поемете повече задължения, отколкото в действителност искате. Вашите родители понякога се гордеят с това, че достойно изпълнявате тази отредена Ви роля. Своите важни цели в живота – изграждане на семейство и професионална кариера — постигате чрез постоянство и търпение. Естествено, Вие изпълнявате задълженията си със стопроцентова грижовност. Ако някой от Вашето семейство стои близо до Вас, то ще бъде често-често обгрижен по задължение. Контролът върху чувствата в кризисни ситуации е решаващ за Вашата кариера и цели в живота. Това може да е една от причините, поради които понякога се нуждаете от много време, за да се отворите душевно и да допуснете близост в отношенията. Особено важно за Вашето чувство за сигурност е наличието на твърди структури и регулиран семеен живот. С колкото повече трудностите се сблъсквате в семейния живот, толкова повече налагате своите нужди за охолен живот – естествено, без лоша умисъл. Който легне с Вас в леглото, ще бъде основно и майчински обгрижен, но само ако си е изпълнил задълженията – в противен случай остава на сухо.

Луна в 11-тидом – Нужда от свобода и съвместни игри

Аз се чувствам най-добре, когато имам свобода както за съвместни игри и развлечения, така и за моите приятели. Когато имам чувството, че в семейния ми живот всички прозорци и врати са отворени за мен!

Още от дете имате усещането, че Вашия охолен живот е свързан с чувството Ви за свобода. Колкото по-голяма е дистанцията от дома Ви, толкова по-голяма е и нуждата Ви от него, тъй като се нуждаете от дистанция и близост едновременно. Освен това Вашето истинско семейство са приятелите Ви, които при Вас се чувстват като у дома си. Вие се нуждаете от свобода в семейния живот, така както се нуждаете и от въздух за дишане. От друга страна усещате, че този неконвенционален начин на семеен живот е нужен, и го водите спонтанно и с настроение. Противопоставяте се на нормите и традициите и затова често изпадате в ситуация на опозиционерство или бунтовничество. Често се случва да се бунтувате от нетърпение, когато Вашите близки не задоволят веднага нуждите Ви. Вратата на дома Ви трябва да е отворена 24 часа за Вас и за нови, спонтанни съвместни игри и развлечения. Барометърът на Вашето добро настроение е вътрешно свързан с чувството Ви за свобода. Който легне с Вас в леглото, ще бъде окриляван от нови изненади за игри и развлечения.

Луна в 12-ти дом – Нужда от отмора и спасяване на самотни души

Аз се чувствам най-добре, когато имам спокойствие в дома си, когато имам възможност да спасявам отчаяни и тъжни души, и когато моите близки хора изпълняват очакванията ми!

Вие изпитвате силна вътрешна необходимост да помагате на другите и това, комбинирано с възможностите Ви да се оттеглите на спокойствие в покоите си в дома си, Ви води към постигане на душевно равновесие. Често се случва да не изразявате своите чувства и нужди, но това е само от страх да не бъдете разочаровани, ако не се приемат от другия. Понякога смятате, че единственото възможно спасение от безкрайните Ви съмнения е коматозното напиване, тъй като то отваря вратата на възможностите и дава израз на истинските Ви чувства и нужди. Основните причини за това състояние се коренят в чувството Ви на изоставеност от майка Ви в детството, с което копнежа Ви по майчината фигура е неимоверно увеличен. Възможността да остане дълго този копнеж незадоволен зависи единствено от готовността Ви да се научите да изразявате своите истински чувства и нужди. Как могат другите да проявят разбиране към нуждите Ви, след като не показвате от какво всъщност се нуждаете? А на който легне с Вас в леглото, ще му помогнете да закърми нуждите си, за да заспи с удоволствие.

Добрин Антонов – Доби