Венера в 1-ви дом – Любезният ловец

Аз мога да си позволя да правя каквото ми харесва, но често правя това, което се харесва на другите!
Стремежът към финансово осигуряване е много характерен за Вас, както и поемането на инициатива, когато това си струва в буквалния смисъл на думата. Вие цените добрите маниери, тъй като носят определени ползи. Силно се наслаждавате и когато се представяте като двойка с Вашата ценна половинка.
Който ме обича, прави това, което ми харесва и ми дава каквото искам!
Вие винаги взимате това, което Ви харесва, а когато обичате някой, то тогава се борите с всички свои оръжия, които се състоят от борбена елегантност и еротично излъчване. Благодарение на Вашата гореща еротика и непреодолимия Ви чар, на Вас Ви е лесно да завладеете и спечелите другите. Вие обичате чисто и просто да завладявате хора, които карат страстите Ви да се въртят на високи обороти. Вашата воля за любов Ви прави особено креативни в изкуството на завладяването на другия. Човек не може да не забележи, че когато сте излезли на лов, Вие носите най-хубавите си и еротични дрехи. Като доказателство за любовта на другия, Вие приемате това, че партньора Ви се облича според Вашия вкус и прави това, което Ви харесва. Тогава и той/тя ще може да се наслади на горещото Ви обожание. Вие чисто и просто знаете точно какво трябва да се направи, за да накарате другите да Ви обичат.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще забележи моят партньор, че го обичам?
Откъде знам аз, че си струва, да инвестирам енергия?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво мога да направя за теб?
Какво цениш ти в това, което правя за теб?
Известни личности с Венера  в  1-ви дом:
Шърли Беси, Ингрид Бергман, Клаудия Кардинале, Джакомо Казанова, Адриано Челентано, Махатма Ганди, Раиса Горбачова, Одри Хепбърн, Хелмут Кол, Нана Мускури, Пол Нюман

Венера във 2-ри дом – Скъпоценното ковчеже на любовта

Аз мога да си позволя да инвестирам в насладите в живота ми и не всеки може да си позволи да ме спечели!
Това, което другите притежават възбужда във Вас силно желание да го притежавате и Вие. Трупате ценности и скъпи вещи, за да се почувствате по някакъв начин ценен. Разбира се, Вие сте един наистина сладък човек, особено когато другите плащат или когато портфейла Ви го позволява. Осигуряването на висок жизнен стил и стабилни доходи са от голяма важност за Вас, особено тогава, когато партньорът ги осигурява. Намирате за много примамливи онези планове на Вашия партньор, от които можете да спечелите пари. С нарастването на банковата Ви сметка автоматично нараства и Вашето самочувствие. Докато сметката Ви излиза в отношенията, Вие цените съвместните планове и мнението на другия. Само човек, който се реши да инвестира във Вас може да разчита на нещо от Ваша страна.
Който ме обича, ме цени и инвестира в мен!
Вие искате на всяка цена да притежавате това, което Ви харесва, а този, който обичате трябва да си заслужи парите. Всяка покана за вечеря в хубав ресторант с богата храна възбужда апетита и към другия. При това Вие предлагате най-хубавите съблазни, които носят истинска наслада за другия. За вас не е проблем да си позволите да се харесвате на другите и да трупате контакти, които помагат за осигуряването на Вашата стойност и ценност. Ако искате да свалите някой, Вие използвате спонтанно своите изкусни умения за примамване: представяте се като едно привлекателно и апетитно ястие. Съвсем естествено искате в определени случаи да бъдете също така „вкусвани” с удоволствие, особено когато другият показва уважение към Вас, или отговаря на вкуса Ви. Който иска да докаже, че Ви цени и обича, може да го направи като Ви изпрати банков превод. Вие действително сте съкровище, което не всеки може да си позволи да притежава.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моето партньорство си струва?
По какво ще позная, че се чувствам ценен в партньорството?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в мен?
Какво в мен намираш за хубаво?
Известни личности с Венера  във 2-ри дом:
Уди Алън, Симон Дьо Буа, Ева Браун, Мария Калас, Франсис Форд Копола, Тео ван Гог, Едит Пиаф, Елвис Пресли, Оскар Уайлд

Венера в 3-ти дом – Поет на любовната лирика

Аз мога да си позволя да говоря и мисля красиво!
Вие искрено и с удоволствие се наслаждавате на общуването (дори по телефона), тъй като сте любознателни и с удоволствие се учите от хора, които притежават повече знания от Вас. От друга страна събирате информация от другите, която с удоволствие споделяте като теми за разговори. Често успявате да печелите пари именно благодарение на Вашето особено изкуство да говорите, както и на ценните способности на ръцете си. Една от най-големите наслади в живота Ви е да имате пари на ръка, за да можете лесно да ги давате както за обучението си, така и за партньора си, който успява да предизвика „оргазъм в ухото” Ви.
Този, който ме обича, ми го казва и ме носи на ръце!
Вие обичате с удоволствие да дискутирате хубавите и привлекателни неща от живота, както с партньора си, така и с другите. Не можете да останете незабелязан, тъй като притежавате очарователна усмивка и привлекателна мимика. Контактите Ви с Вашите братя, сестри и съседи в повечето случаи са приятни и едното Ви ухо е почти винаги отворено за тях. Когато вървите ръка за ръка с партньора си, и той Ви казва кое е хубавото във Вас, Вие приемате това като доказателство за любовта му. Този, който успее да напише хубави стихове за Вас или да шепне в ухото ви любовни обяснения, считате за естествено привлекателен. Много сте придирчиви към външния вид на партньора си, понеже искате да му се наслаждавате като на любимо ястие: както с ръцете, така и с очите. От само себе си се разбира, че който Ви обича, трябва да може да чете мислите Ви и да Ви носи на ръце. Вие сте като една хубава и привлекателна книга, която описва най съблазнителните похвати в любовта, като при това никак  не е скучна за четене.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моите думи са ценни?
Какво се подобрява с това, което казвам в партньорството си?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в моето изразяване?
Къде виждаш хубавата страна в мен?
Известни личности с Венера  в  3-ия дом:
Ханс Кристиян Андерсен, Франц Бекенбауер, Арета Франклин, Михаил Горбачов, Владимир Илич Ленин, Карл Маркс, Морис Равел, Алберт Швайцер, Рудолф Щайнер, Лев Толстой, Емил Зола

Венера в 4-ти дом – Бижуто на семейството

Аз мога да си позволя да имам един хубав, художествено нареден дом и да инвестирам в своето благоразположение и нужди!
Вашите хубави чувства и настроението Ви са по някакъв начин свързани с Вашата банкова сметка. От друга страна цените високо притежанието на една хубава кухня и маса отрупана с избрани ястия. Друга важна ценност за Вас е това да се чувствате осигурен в семейството си и да инвестирате в тази сфера. Да си купите собствено жилище или къща е една от най-важните инвестиции за Вас, тъй като само в собствения си дом се чувствате най-добре. Вие се грижите с удоволствие за нужните запаси в семейството и цените съвместни цели с близки и доверени хора.
Който ме обича се грижи майчински за мен и инвестира в задоволяването на моите нужди!
Вие обичате майчински любимите си хора и готвите и се грижите с удоволствие за тях. Тъй като готвите с любов, почти никой не може да устои на Вашето готварско изкуство. Вие обичате семейния живот и хубавия художествено нареден дом. Вашият барометър на благоразположението се покачва, когато всички в къщи са задоволени. Който ви обича трябва чисто и просто да приеме настроенията и душевните Ви колебания и да задоволи Вашите нужди. По природа сте много загрижен за близките си и лесно печелите доверието на другите хора. Най-добре се чувствате у дома си, на любимото си канапе, където с удоволствие се сгушвате и излъчвате топлина и задоволеност. Ако сте жена, то имате добре оформено деколте, с което възбуждате апетита на всеки мъж, който успее да спечели Вашето доверие. Най-често привличате партньори, които са готови да споделят с вас един хубав дом, готови да създадат семейство и разполагащи със сигурно професионално положение, на които Вие се доверявате. Любовта Ви буквално минава през стомаха и задоволяването на Вашите нужди е прекият път към нея. Който си легне с Вас в леглото ще бъде майчински обгрижен и ще се чувства задоволен от главата до петите.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моята загриженост се цени?
По какво ще познае моят партньор, че изпитвам нещо към него?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш от моята загриженост?
Какво чувстваш към мен?
Известни личности с Венера  в  4-ти дом:
Фред Астер, Джордж Бизе, принц Чарлз, Макс Фрич, Изабел Хупърт, Джеймс Ласт, Джина Лолобриджида, Боб Марлей, Микеланджело, Ранди Нюман, Даяна Рос, Пол Саймън, Бритни Спиърс, Томас Суон

Венера в 5-ти дом – Цената на любовната игра

Аз мога да си позволя да бъда в центъра на вниманието, да инвестирам в каквото ми е кеф и да предприемам това, което ми харесва!
От дете особено много Ви харесва да бъдете в центъра на вниманието и да се наслаждавате на аплодисментите и самостоятелните представления. Разбира се, приемете с голямо удоволствие закачките и игрите. Открили сте, че с Вашите художествени и креативни способности лесно могат да се печелят пари. Удоволствието да играете и спекулирате с пари, е страст, която често Ви прави един от най-добрите клиенти на игрални домове и казина в света. Понякога с удоволствие делите и риска с другите.
Който ме обича, обича и моите решения за страстни игри и развлечения в живота и цени жезъла и короната ми!
Вие обичате да бъдете в центъра на вниманието и този, който ви обожава, може да получи шанса да играе с Вас и да прави шеги. Като височайша кралска особа, Вие сам избирате своя партньор. Този, който е достоен да носи скиптъра на Вашето кралство. Вашето необичайно естествено излъчване не може да остане незабелязано от другите, защото там където се появите и слънцето изгрява. Вие обичате децата, защото цените детското в себе си, съвсем естествено и децата Ви обичат. Фразата „любовна игра” се разбира абсолютно буквално при Вас, тъй като притежавате способността винаги с удоволствие да си играете с чара си, включително и при избора на партньор. В края на краищата, от дете обичате да носите дрехите на лекия живот, пълен с игри и развлечения. Малките подаръци не постигат целта си при Вас, дори често постигат обратния ефект, тъй като се идентифицирате с подаръка, а това пряко влияе на Вашето кралско самочувствие. Ако някой иска да Ви впечатли с подарък, трябва да бъде най-малко злато или нещо високо ценено от Вас. В повечето случаи съвместното организиране на свободното време става само с този партньор, който сами сте си избрали. Само този, който цени Вашите игриви страсти и полира от време на време короната Ви, може да Ви съблазни и да бъде записан в списъка Ви за евентуално одобрение. Ако случайно някой има същия сърдечен ритъм на живот като Вашия, тогава има шанс да бъде избран от Вас.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моите мероприятия си струват?
По какво ще познае моя партньор, че го обичам чрез това което предприемам?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в моята личност?
Какво обичаш в мен?
Известни личности с Венера  в  5-ти дом:
Бенджамин Бритън, Хилари Клинтън, принцеса Даяна, Уолт Дисни, Грета Гарбо, Ава Гарднър, Нина Хаген, Удо Юргенс, Леонардо да Винчи, Орнела Мути, Йоко Оно, Карл Мария фон Вебер

Венера в 6-ти дом – Любезният сътрудник

Аз мога да си позволя, да ми е приятно в работата и в ежедневието!
Най-ценното за осигуряването на Вашия стил на живот е да имате сигурно работно място, което да ви гарантира постоянен доход. Най-лесно печелите парите си чрез аналитични или диагностични дейности. В областта на финансите сте естествено самокритичен и всеки спечелен от Вас цент ще бъде  анализиран и впоследствие инвестиран. Понякога може да се случи така, че да критикувате любезно другите, но то е защото цените тези хора. Вашите сътрудници в никакъв случай не могат да избягат от чувството Ви за ред и ценна критика, особено ако допринасят за създаването на безредие на работното място.
Който ме обича цени моите услуги и критика и подслажда моето ежедневие!
Човек лесно може да познае какво обичате по „работните” Ви дрехи, които с удоволствие носите, както в ежедневието така и на работното място. Когато обичате някой, често се случва да го критикувате и анализирате до най-малкия детайл, за да можете да го подредите в хубавото си чекмедже. Някои казват, че Вашите любовни обяснения звучат като преглед на автомобил, но докато имате нещо за критикуване и анализиране в другия, остава и интереса Ви към партньора. Естествено, избирате дрехите и партньора си от практична гледна точка. Съвместните почивки с другите за Вас е по-скоро една добре работеща услуга, която подобрява здравето Ви. Който Ви обича, трябва да цени Вашите услуги и критики, за да може да се наслади истински на великолепното обслужване, което сте способни да му предоставите.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моите услуги си струват?
По какво ще позная, че критиката към партньора ми се цени?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в моите услуги?
Кои мои услуги ти харесват?
Известни личности с Венера  в  6-ти дом:
Шарл Азнавур, Бернардо Бертолучи, Фредерик Шопен, Марлене Дитрих, Боб Дилън, Питър Гейбриъл, Алфред Хичкок, Джон Ленън, Волфганг Амадеус Моцарт, Робърт Ретфорд, Джордж Санд, Джузепе Верди, Франк Запа

 

Венера в 7-ми дом – Обича да бъде обичан

Аз мога да си позволя да флиртувам и да се харесвам на другите, тъй като имам достатъчно любов за всички, които ме обожават!
Вие притежавате страстно любовно отношения към парите и към тези, които ги имат. В края на краищата, обичате парите и парите обичат Вас, а това е едно взаимно ценене. Естествено, Вие лесно успявате да изпъкнете от към хубавата си страна, демонстрирайки своя чар, а очарованите лесно започват да инвестират във Вас. Не Ви липсват контакти, тъй като ги събирате с удоволствие, а това определено покачва и цената  Ви и чувството на осигуреност в живота. Вие печелите пари най-често чрез своите артистични способности да забавлявате другите, или чрез търговия с предмети на изкуството, или такива, изработени от вас. От друга страна, имате силно привличане към партньори с големи финансови възможности, способности на себеутвърждаване, личен чар и дипломация.
Който ме обича ме обожава и прави това, което ми харесва!
Вие обичате да бъдете обичан и да печелите любовта на другите със своята привлекателност и любезност. С удоволствие показвате своята „шоколадова” страна и привлекателност на този, който обичате. Притежавате естествената способност горещо да съблазнявате и привличате другите, които Ви накацват като оси на мед. Естествено, знаете как да обличате и събличате партньора си с лекота. Но не трябва да забравяме също така, че красота Ви е за всички, защото имате достатъчно от нея. За да примамите потенциалните ловци, често се предлагате като апетитна плячка, омайваща с парфюми или други фини средства, които възбуждат силно вниманието им. Който Ви обича трябва и силно да Ви обожава и да прави това, което Ви харесва, както и да дели само хубавата си страна с Вас.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моят партньор ме цени?
По какво ще познае моят партньор, че го обичам?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво в мен намираш за хубаво?
Какво цениш в мен?
Известни личности с Венера  в  7-ми дом:
Чарли Чаплин, Едгар Дега, Херман Хесе, Ерик Хонекер, Херберт фон Караян, Густав Малер, Ошо, Мария Шел, Франц Шуберт, Анди Уорхол

Венера в 8-ми дом – Забавният мазохист

Аз мога да си позволя да се осигурявам чрез моите връзки и „да клатя” онези, които не ценят моето мнение!
Вие имате една дълбока и очарователна връзка с парите. От една страна те създават във Вас огромна съблазън да ги притежавате, а от друга страна липсата им (когато не можете да покриете постоянните си разходи) Ви доставя най-хубавите мъки. Понякога се случва да загубите контрол над финансовите си дела и възприемате всяка сметка, която трябва да плащате като цирей на задника си. Същото важи и за отворената сметка с Вашия предишен партньор. Плановете Ви за финансово осигуряване чрез другите са най-хубавите Ви мъки, които можете да цените и подхранвате дълго време. Хубавото при това е, че колкото повече се мъчите, толкова повече се ускорява процеса на промяната Ви, което Ви подтиква да вървите по своя собствен път на финансово осигуряване.
Който ме обича уважава моето мнение и инвестира в моите планове, а ако ли не, то тогава ще се запознае с моя шармантен мазохизъм!
В някаква степен Вие сте фиксирани върху един определен тип партньори, които чрез своето еротично привличане и доходи предизвикват във Вас дълбоко очарование. Който ви харесва, лесно попада във Вашия капан, където сте склонни да го разглобите и програмирате до най-малките му части, за да Ви обича. Който влиза във връзка с Вас, трябва да е доказал, че издържа на мъки, понеже ще има работа с двете ви страни: едната ада на страстите, а другата рая на сладострастието. Понякога се случва, това което обичате да ви създава мъки, както в мотото „Мъчението е сладострастие“, но мъките траят само до тогава, докато прецените избора си на партньор. Вие приемате леко различията на мненията в съвместния живот и съвместното наслаждаване, тъй като имате голям потенциал за страдания. Няма друг като Вас, който да може да оставя такива дълбоки следи в любовния живот и да причинява същевременно терапевтично действие.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че жертвите които правя в отношенията си с другите, си струват?
По какво ще познае моят партньор, че го обичам страстно?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш и какво мразиш в отношенията с мен?
Какво те привлича в мен?
Известни личности с Венера  в  8-ми дом:
Карло Бенетон, Вили Бранд, Коко Шанел, Жак Ширак, Катрин Деньов, Клинт Истууд, Херберт Грьонемайер, Жаклин Кенеди-Онасис, Ангела Меркел, Алън Пруст, Нанси Рейгън, Бари Уайт

Венера в 9-ти дом – Любовни пътувания и пътешествия

Аз мога да си позволя великодушно да давам парите си за най-хубавото!
За Вас, както и за Вашия стил на живот, почти винаги е достойно само най-доброто, което съвсем естествено е свързано и с едно значително финансово състояние. Когато имате пари, Вашето мото е „Какво струва светът?!“. Вие разполагате с ценни знания, които с удоволствие давате на другите, които Ви вярват. Най-често осигурявате препитанието си със своите знания и художествени способности, дори зад граница. Освен това с удоволствие инвестирате в най-хубавото, понеже парите за Вас са само  средство за инвестиция в най-хубавото. Вие плащате с удоволствие за всичко, което ще ощастливи очите Ви и което повишава стойността на вярата Ви. Внимание: портфейла Ви често стои отворен за купуване на най-хубавите неща, които по някакъв начин ви правят щастлив.
Който ме обича вярва в мен и е великодушен, тъй като аз съм най-доброто, което е срещнал за своето пътуване в щастието!
Когато обичате някой, който отговаря външно на Вашия вкус, не Ви се свиди да го надарите богато. Вие знаете много добре как да привличате вниманието на другия пол с най-хубавите божествени комплименти, които се приемат като най-красивите букети. Всяка изгодна среща служи за разширяване на хоризонта Ви. Вашата красота се корени естествено в оптимистичното Ви излъчване и положителен поглед към приятната страна на живота. Който е на Вашата страна, винаги има полза за подобряването на собствения си възглед в живота. Чрез веселия си нрав Вие лесно привличате партньор и често имате голям избор навсякъде в страната. Вашият любим партньор срещате най-често в чужбина, както при пътуванията, така и чрез общите разговори. Когато някой ви „хване” окото, това започва да изглежда като пътуване към щастието, където винаги има нещо за откриване. Естествено е, че се оглеждате за хубаво изглеждащ, представителен партньор, с който с удоволствие делите най-хубавата си страна. Това важи не само при избора Ви на партньора, а също и при избора на храни и събеседници, където също сте придирчив, което впоследствие Ви носи добри и успешни контакти. Който влезе в партньорство с Вас ще се чувства като на пътешествие към щастието дотогава, докато приема Вашата вяра и мироглед.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моят оптимизъм е ценен?
По какво ще позная, че моето партньорство се подобрява?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в моя оптимизъм?
Какво те прави щастлив с мен?
Известни личности с Венера  в  9-ти дом:
Свещената Бернадет фон Лурд, Рихард Бах, Джон Без, Антон Дворжак, Франц-Йозеф Хайдн, Томас Ман, Мата Хари, Мерилин Монро, Джим Морисън, Рудолф Нуреев, Кет Стивънс, Рудолфо Валентино, Вирджиния Улф

Венера в 10-ти дом – Идеалният партньор под светлините на прожекторите

Аз мога да си позволя да покажа хубавата си страна в обществото и да приема моя партньор по задължение!
Вашите акции се покачват и падат чрез доходите от професията Ви и чрез цененето от страна на партньора в съвместния Ви живот. В края на краищата за Вас е много важно да имате сигурен доход, за да осигурите своя жизнен стил. За да се чувствате съвсем сигурни в живота се нуждаете от финансово осигурен партньор, просто като допълнителна застраховка.
Който ме обича признава моя обществен статус и ме подкрепя!
Базата на Вашето признание се състои в изкуството на правилния избор и способността да улучите точния момент за поява на сцената. Най-често срещате партньора си чрез професията си или чрез обществени мероприятия, където с удоволствие разкривате хубавата си страна. Ако някой в обкръжението отговаря на Вашите норми за партньор, дискретно показвате любовен интерес. Естествено Ви привличат по-сдържани партньори, които имат стабилна професия и не са лесни за сваляне. Тук постоянството и издръжливостта са основанията за създаване на стабилна връзка. Колкото по-трудно се развива новото Ви партньорство, толкова по-голямо е Вашето постоянство. В края на краищата, сте свикнали хубавото да си го отработите трудно. И когато сте постигнали целта си за постоянна връзка и разделите семейните задължения с другия, тогава се чувствате най-сигурен и го приемате като задължение. Вие сте отговорен и съзнавате дълга си в партньорството и ако партньора Ви не изпълни своите задължения, знаете как лесно можете да го накажете или да го изпратите в пустинята. Вашата красота се корени във Вашето изтънчено чувство на дълг, в способността да се грижите за другите, но това най-често трае до тогава, докато получавате тяхното признание. Който влиза в партньорски взаимоотношения с Вас, бива посъветван да изпълнява своите задължения в съвместния живот и да бъде полезен.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моята професия си струва?
По какво ще позная, че съм направил правилен избор?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в моята роля?
Какво те прави сигурен, когато си с мен?
Известни личности с Венера  в  10-ти дом:
Лудвиг ван Бетовен, Борис Бекер, Марк Шагал, Мари Кюри, Салвадор Дали, Албрехт Дюрер, Алберт Айнщайн, Пол Гоген, Винсент ван Гог, Йохан Волфганг фон Гьоте, Гюнтер Грас, Антъни Хопкинс, Хулио Иглесиас, Ханелоре Кол, Марсел Марсо, Хенри Милър, Джак Никълсън, Брук Шийлдс

Венера в 11-ти дом – Обича приятелите и „танцува на ръба“

Аз мога да си позволя да си купя свободата със собствени финанси!
Вие имате необичайната способност, когато имате пари да намерите и време да ги изразходвате. Благодарение на Вашата изобретателност винаги намирате нови шансове за печелене на пари. Естествено, че можете да си позволите лукса да си купите свободата, и по всяко време да инвестирате в съвместни начинания с другите за игри и развлечения.
Този, който ме обича ми дава свобода и от време на време играе по моята свирка!
Вие най-често се влюбвате внезапно или чрез приятелския си кръг, както и чрез общи игри и развлечения. Естествено, обичате своите приятели и приятелите Ви обичат. Понякога може да се случи да се влюбите в партньора на някой приятел, но това не значи, че искате да го вземете за свой партньор, защото все пак преди всичко Вие сте добър приятел на приятелите си. Понякога се случва да сбъркате приятелство с любов, но това са неочаквани случайности. От друга страна, обичате хубавите изненади и понякога изненадвате другите с нов придружител. Не трябва да се забравя, че се нуждаете от всички свободи в партньорството, както човек се нуждае от въздуха за дишане. В случаите когато нямате свобода в партньорството, както и когато партньора Ви не е достатъчно вълнуващ за Вас, се налага да поставите връзката си с него под въпрос. За партньора си, естествено, винаги оставяте една отворена врата – тази на приятелството. Вашата красота се корени във Вашата спонтанност и необичайна привлекателност, която зависи от вятъра, който духа в момента. Понякога е много съблазняващо,  когато ви се отдаде шанса да прекарате една нощ с някого, даже може да се каже, че не Ви е много лесно да го пропуснете. В случай, че  партньора Ви не може от време на време да играе по Вашата свирка, чисто и просто започвате развлекателен бунт. При избора си на приятели сте много придирчив, тъй като само избраните от Вас, могат да пребивават във Вашия кръг. Добре дошли за Вас са спонтанния секс и съвместните мероприятия, които от време на време са най-хубавото и сладко разнообразие в живота Ви.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че моят бунт в партньорството си струва?
По какво ще позная, че взимам съвместни решения в партньорството?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в моето приятелство?
Какво е необичайното в мен?
Известни личности с Венера  в  11-ти дом:
Джорджо Армани, Алис Бейли, Оноре дьо Балзак, Жан-Пол Белмондо, Ал Капоне, Каролин фон Монако, Джими Картър, Дейвид Копърфийлд, Щефи Граф, Лиз Грийн, Гьорг Фридрих Хендел, Ърнест Хемингуей, Франц Кафка, Джон Кери, Мадона, Джордж Мустаки, Аристотел Онасис, Хуан Перон, Жулн Верн, Джордж Вашингтон

Венера в 12-ти дом – Ароматът на тайната любов

Аз мога да си позволя тайни облаги и таен партньор!
Вашето отношение към парите е като към хубава любовна афера, като дрога, която расте и цъфти на  скрито. От страх да не обеднеете, често сте подтикван тайно да събирате запаси, а понякога дори да криете пари, за да можете да спасявате любимите си хора. Като спасител в сянка се наслаждавате безкрайно в момент на отмора. Организирането на общото ежедневие е много ценно за Вас, както и сбъдването на мечтите с партньора Ви.
Който ме обича изпълнява моите желания и се грижи за спокойствието в съвместното ежедневие!
„Огледалце, огледалце на стената, кой има най-хубавите мечти в тази страна?“ Вие знаете как тайно да омагьосате другите, за да се пристрастят към Вас. Срещате партньора на мечтите си потайно, а понякога чрез съвместната работа, където можете да се влюбите безкрайно. При това успявате много дълго да криете своите любовни склонности, за да избегнете разочарованията. От друга страна притежавате изкуството лесно да омагьосвате другите със своите еротични и страстни излъчвания, както и чрез слабостта към романтиката и безкрайния копнеж за любов. Една от Вашите дроги е да привличате магически партньори, които се нуждаят от помощ и съвсем естествено намират при вас спасителен пояс. Вие нямате нужда от таблетка за сън, за удовлетворите копнежа си за спокойствие и отмора, тъй като си имате своя мечтан партньор. Безкрайните Ви спасителни услуги и дарения на утеха за другите, Ви правят особено красиви и обичливи. Въпреки това за повечето хора си оставате една хубава гатанка, която превръща почти всеки в пристрастен към нейното разгадаване. Вие обичате най-много тайнственото и точно то е еротично и привлекателно за Вас. Случва се често да очаквате от партньора си повече, от колкото може да Ви даде, но това е така, защото обичате надеждата, че Вашият партньор все някога ще се промени по Ваш вкус.
Всичко, което трябва да знам за себе си:
По какво ще позная, че чакането си струва?
По какво ще познае моят партньор, че го обичам?
Какво трябва да питам партньора си:
Какво цениш в помощта ми?
Какво очакваш от мен?
Известни личности с Венера  в  12-ти дом:
Алоис Алцхаймер, Йохан Себастиян Бах, Клод Дебюси, Ален Делон, Уши Глас, Диего Марадона, Жак Офенбах, Ана Павлова, Роман Полански, Франсоа Шаган, Уилям Шекспир, Йозиф Тито

Добрин Антонов – Доби