Първото впечатление, което прави двойка, която има в синастрическата си карта ‘пръсти на съдбата’ е, че на пръв поглед не си отиват.

– Защо тези двама души са заедно? Какво ги свързва?

Възможно е единият от двамата да вижда другия в много по-розова светлина, отколкото е в действителност. Друг вариант на такова партньорство е, че нещо дълбоко и невидимо ги свързва и имат обща житейска задача заедно. Напасването между двама души, което изисква аспекта 150 градуса във фигурата, много често е съпроводено с кризи. Всяка преодоляна криза прави двойката по-сплотена. Съвместното съжителство може да бъде повече от обикновено партньорство. Фигурата съдържа голям потенциал за развитие и двойката не просто се върти в кръг, а често стига до разрешаване на значими въпроси и до градивно сътрудничество.

Едно такова партньорство може да бъде сърдечно, може да бъде между началник и подчинен или дълбоко приятелство. За едно такова сътрудничество може да се каже: ‘имаме нещо много общо, а сме така различни.’ Не е безоблачно, но проблемите са външни, а връзката е дълбока. Такава връзка изисква от двамата партньори зрялост и отговорност, в противен случай тя се разпада.

източник