Вие не можете да се придвижвате напред, ако не прощавате!

Когато прощавате, Вие се изпълвате със Светлина!

Когато прощавате, Вие лекувате себе си!

Когато прощавате, поток от Любов протича през Вас!

Когато прощавате помагате на Човечеството!

Когато прощавате, Вие се освобождавате от страха!

И когато Вие не се страхувате, преставете да приавличате отрицателните събития!

Вярвам, че чувствате необходимост да простите на хора, които са Ви обкръжавали в миналото или Ви обкръжават сега. Ето защо е толкова важно да го направите, за да продължите по пътя на вашето духовно развитие.

КАК ДА ПРОСТИМ?

Най-важните персони и вещи с които е желателно да започнете работа са: – Приятели – Мъж/Жена – Деца – Пари Вие можеате да имате списък от имена на хора, на които искате да простите.

Помнете, когато Вие прощавате някому – правите го за всичките му въплъщения, не само за настоящето. И така:

1. Намерете тихо място. Изберете на кого искате на простите.

2. Сега визуализирайте, как обгръщате този човек нежно и мисленно или на ум:


Прощавам ти и те освобождавам. Не задържам в себе си обида. Прощавам ти напълно. Аз съм свободен и ти си свободен…..

 

произнесете тази фраза толкова пъти, колкото желаете и считате за необходимо.

ВАЖНО! Чувствайте това, което казвате със сърцето си. В същото време визуализирайте как човека е изпълнен със Златна Светлина. Вие може да почувствате различни изчиствания, като тежина в гърдите, някаква болка на друго място по тялото ти, и т.н., но продължававйки този процес, Вие ще достигнете до „освобождението”.

Когато вие чувствате, че сте завършили работата си с един човек, преминавайте към следващия. Вие не сте длъжни да молите другия човек да Ви прости и той. Той автоматично ще Ви прости в момента, в който го визуализирате в Златна Светлина. Това е вълшебството на Златната Светлина. Така, че не се страхувайте да го направите без позволение на другия.

Златната Светлина, това е Безусловната Любов а тя неможе да навреди. Не работете с всички заедно. Започнете с 1-4 едновременно. Някои от тях ще освободят по-малко енергия, други огромна енергия… .

Следвайте процеса на Прошката постепенно и бавно. Вие също ще получите може би главоболие или друга болезнена криза, което ще бъде част от процеса на изчистване, който протича след Прошката.

Спете достатъчно и дайте време на тялото си да отдъхне и се изчисти. Вие може да имате ярки сънища. Отпуснете се , и ще се чувствате чудесно. Когато простите на авсички хора и на „парите” тогава ще настъпи времето да ростите на себе си! Направете това по същия начин. Визуализирайте себе си.

Вероятно забелязахте, това, че упоменах „парите”, като една от жглавните вещи на които трябва да простите? Парите не са човек? Но вие можете да простите на Парите. Повечето хора на тази планета трябва да „простят на Парите.”

За всичките си мъки, война и бедност ние обвиняваме парите!…, но самите пари са само чиста енергия… нищо повече. Парите се явяват много важни в нашия живот. Моля , не подценявайте това „упражнение”. То е много просто…, но това не означава, че то не е важно. Ще изиграе решаваща роля във Вашия живот!

***

ДА подадеш ръка на изпаднал в беда значи да служиш-това е добрина.

Да кажеш истина, без да критикуваш-това е добрина.

Да спреш една вина да обземе някоя душа-това е добрина.

Да предотвратиш гнева, В най-лошия случай да останеш безразличен, Това е добрина и към своята душа.

Да забравиш за обидата, да я спреш преди да те убие – това е добрина.

Да живееш, излъчвайки светлина – това е добрина.

Да знаеш, че другите са като теб, Имат друга мисия на таз Земя и да го приемаш – това е добрина.

Да спреш да се опитваш да променяш другите, а да ги разбираш, това е добрина. Да почувстваш топлина и радостна вълна, когато се изправиш и повярваш в себе си, Това е малката магия, която прави те щастлив.

Advertisements